U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O   E N   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  
S e l e c t i e


Televisie

Films op tv

Radio

S E L E C T I E   R A D I O :
Het avondconcert. Psalmen en motetten van Schütz, uitgevoerd door Koor van de Nederlandse Bachvereniging, Cappella Figuralis en Concerto Palatino o.l.v. Joshua Rifkin. En werken van o.a. Prokofjev, Glinka en Schnittke, uitgevoerd door The Nash Ensemble m.m.v. mezzosopraan Susan Bickley. Radio 4, 20.02-23.00u.

De avonden. Gesprek met Frans Pointl over zijn nieuwe verhalenbundel De hospita's. In het tweede uur een gesprek met en een optreden van Chris Baily van de Australische band The Saints, de poëzierubriek van K. Michel en een verhaal van Arnon Grunberg vanuit New York. Radio 5, 22.00-23.55u.

Uitgelicht. Te gast zijn Rob van de Meeberg, die op toernee gaat met zijn theaterprogramma Ken Kan, over leven en werk van Wim Kan, zanger Hans de Booij en Jurrian van Dongen, die de Kreativiteitsprijs van de Akademie voor Kleinkunst ontving. Radio 2, 22.04-23.00u.

Een leven lang. Herhaling van een portret van actrice Mary Dresselhuys. Morgen, Radio 5, 11.02-12.02u.

Weldenkende mensen. Gesprekken met o.a. G. Beukenkamp, scenarioschrijver toneelstuk Emily, E. Jurgens, hoogleraar staatsrecht, en W. Breedveld, politiek commentator dagblad Trouw, over de vraag of Nederland met het koningshuis in zijn maag zit. Morgen, Radio 5, 13.08-14.02u.

Bijlage. Belgische documentaire over de rol van de pers in de zaak Dutroux. En gesprekken met vriendinnen van de vermoorde Belgische meisjes An en Eefje, die afgelopen zaterdag begraven werden. Morgen, Radio 5, 13.08-14.20u.

NRC Webpagina's
11 SEPTEMBER 1996


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)