U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Sportzender snel op kabel na akkoord
De vereniging van kabelmaatschappijen, de Vecai, verwacht binnen enkele dagen een akkoord te sluiten met Sport 7 over de doorgifte van deze nieuwe sportzender die op 18 augustus met uitzenden begint.



Opwinding over Turkse perswet
In kringen van de Turkse pers is grote opwinding ontstaan over een deze week door het parlement aangenomen wet, op grond waarvan de media niet langer in staat zijn om aan de hand van omvangrijke campagnes de oplage van hun publicaties te verhogen.



Run op kredietregeling elektronische diensten
Meer dan vijftig bedrijven hebben een aanvraag ingediend voor de Kredietregeling Elektronische Diensten-ontwikkeling (Kredo). Het gaat niet alleen om het aanbieden van informatie, maar ook om ontspanning door bij voorbeeld video on demand (het oproepen van beelden op het scherm).

Het ministerie verstrekt kredieten van 40 procent van de projectkosten met een maximum van vier miljoen gulden. Terugbetaling is afhankelijk van het succes van het project.

Voor dit jaar is twintig miljoen gulden uitgetrokken. Voor de eerste tender was acht miljoen beschikbaar. Bedrijven kunnen nu inschrijven voor de tweede tender van twaalf miljoen gulden.

NRC Webpagina's
2 AUGUSTUS 1996


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)