U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  M E D I A
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 

Maxima.nl niet veilen

Door een onzer redacteuren
LEIDSCHENDAM, 9 DEC. De internetsite www.maxima.nl wordt niet geveild. Te weinig serieuze belangstelling, liet organisator DomeinBeurs gisteren weten. De veiling van de site stond gepland voor aanstaande dinsdag.

De domeinnaam is drie jaar geleden geregistreerd door het adviesbureau Maxima Accuratesse. Na een recente naamswijziging in Zijlstra Accuratesse wilde het bedrijf de site wel kwijt aan de hoogste bieder. Er werd door deskundigen een hoge opbrengst verwacht - tonnen misschien wel, van internetondernemers met grote plannen voor een maxima.nl website. "Blijkbaar hebben die hoge bedragen veel potentiële klanten afgeschrikt", denkt Henk Jelt Hoving van DomeinBeurs.

Toen in augustus vorig jaar de 'vriendschap' tussen kroonprins Willem- Alexander en Máxima Zorreguieta bekend werd, bezochten plots tienduizenden nieuwsgierigen de site van het bedrijf Maxima Accuratesse en werd de waarde van het domein plots hoog ingeschat. Bij gebrek aan belangstelling voor de veiling gaan DomeinBeurs en het nieuwe Zijlstra Accuratesse de site zelf beheren. Wat te doen met de site is nog niet helemaal duidelijk. "Je kan denken aan een samenwerking met partijen die het merk Maxima hebben laten registreren", aldus Hoving.

NRC Webpagina's
9 DECEMBER 2000


( a d v e r t e n t i e s )

Klik hier

Klik hier

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad