U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A

NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

'Weg zijn' bestaat niet meer voor mobiele beller
Nu vijf miljoen Nederlanders een mobiele telefoon (GSM) hebben, is het belgedrag veranderd.

Parool mocht pagina's A. Frank niet afdrukken
Het Parool heeft met het publiceren van ontbrekende pagina's uit het Dagboek van Anne Frank het auteursrecht geschonden van het Anne Frank Fonds en daarmee onrechtmatig gehandeld. Dat heeft het Gerechtshof van Amsterdam deze week bepaald.

Armstrong wil krant voor rechter slepen
Lance Armstrong overweegt de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport aan te klagen. Het blad meldde gisteren dat de Amerikaanse renner vorige week bij een medische controle in de Tour de France is betrapt op het gebruik van corticosteroïden. De kopman van US Postal, vorig jaar genezen van teelbalkanker, ontkent de ontstekingsremmer te hebben gebruikt.

Klacht Story
AMSTERDAM,10 JULI. Kunstenares Patty Harpenau en haar man Jos Kuijer spannen een kort geding aan tegen weekblad Story. Een artikel in het blad suggereert dat de kunstenares door haar man op straat is gezet. Het echtpaar dat naar eigen zeggen gelukkig is getrouwd, eist rectificatie en schadevergoeding. (ANP)

VNU koopt tijdschriften
Uitgeefconcern VNU neemt de computertijdschriften van het Britse United News and Media over. Het aanbod van IT-vakbladen van de Haarlemse uitgever wordt hierdoor uitgebreid met een aantal Engelse en Franse titels, zoals Computer Reseller News, Network Week en Informatique. VNU heeft niet bekendgemaakt hoeveel het voor de tijdschriften neerlegt. (ANP)


De mooiste straat ter wereld bevindt zich in Parijs. Wie het daar niet mee eens is, kan zich alsnog laten overtuigen door er een kijkje te nemen. De nieuwe website van Les Champs Elysées laat de straat in al zijn facetten zien met veel foto's - waaronder dagelijks nieuwe - en enkele 360 graden blikken op de avenue met meer een halfmiljoen bezoekers per dag. Met handige winkeloverzichten en een korte geschiedenis.(www.champselysees.org)

NRC Webpagina's
10 JULI 1999



( a d v e r t e n t i e )
SIRE - Doof

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)