U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A
( a d v e r t e n t i e )    
Spaarrekening met gratis optie >
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

NCRV, KRO en Avro willen samenwerking niet opgeven
Aan de combinatie NCRV, KRO en Avro, de vaste bespelers van Nederland 1, kan niet meer worden getornd. De omroepen vinden een eventuele verhuizing naar een ander net om de profilering van de drie netten te verbeteren, onbespreekbaar.



Uniek debat toont vooruitgang
Voor het oog van de camera's hielden de Amerikaanse president Clinton en zijn Chinese gastheer Jiang zaterdag een openhartig debat.



Gymnastiekoorlog
,,Goedemorgen dames en heren, staat u allen klaar.'' Zo begon in de jaren zestig Ab Goubitz, vorig jaar op 87-jarige leeftijd overleden, dagelijks zijn Ochtendgymnastiek op de radio - ritmisch begeleid door de kwieke pianoklanken van Arie Snoek.




De digitale burgerbeweging Electronic Frontier Foundation (EFF) deelt weer blauwe lintjes uit op Internet. In 1995 plaatsten een paar honderdduizend Internetgebruikers een blauwe strik op hun website uit protest tegen de (inmiddels buiten werking gestelde) Communications Decency Act, een wet die het Net censureerde. Nu verzet de EFF zich met de digitale tijdschriften Salon en Feed tegen twee nieuwe wetsvoorstellen die de vrijheid op Internet beperken.
(www.eff.org)

NRC Webpagina's
29 JUNI 1998



    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)