12 oktober 2000

Belastingplan 2001
Clickfonds
Computerbeveiliging
Elektronisch Zakendoen
Elektronisch Uitgeven
Genetische Manipulatie
KLM
KPN Telecom
Microsoft
Shell
Technolease
Telecom
UPC
World Online

 
Vrij spel voor uw pensioen
Europees Commissaris Bolkestein wil de regels voor beleggingen van pensioenfondsen hervormen.


Advies Dell: doe zoals ik
De donkere wolken boven de internetfondsen verbloemen volgens Michael Dell dat de echte internetrevolutie nog moet beginnen. Dell toert Europa rond en doceert.


Digitale muziek hart van fusie AOL/Time W
De Europese Commissie heeft in haar oordeel over de fusie AOL/Time Warner de ontwikkeling van de digitale muziekmarkt zwaar laten wegen. "Dit is het eerste verticaal geïntegreerde internetbedrijf."


'Online supermarkt kan goedkoper en sneller'
Levensmiddelen kopen via internet kan goedkoper, sneller en verser dan nu gebeurt. Zegt nieuwkomer MaxFoodmarket.


Klik hier

Wereldbank tegen armoede
De recente vergadering van de Wereldbank in Praag heeft weer veel demonstranten op de been gebracht. Demonstranten tegen globalisering, tegen het kapitalisme in het algemeen en tegen de gedachte dat productiegroei nodig is om het armoedeprobleem op te lossen.

Een hunkering naar erkenning
Wee de ondernemingen die meer dan gemiddeld gevoelig zijn, of gevoelig lijken, voor de nimmer aflatende cyclus van eb en vloed in de economische activiteiten. Professionele beleggers, zoals vermogensbeheerders en pensioenfondsen, halen hun neus op.

Beleggen in de herfst
September en oktober zijn niet de makkelijkste maanden voor beleggers. Niet alleen bleek dat spectaculair in 1929 en 1987 maar ook gemiddeld is de herfst om onduidelijke redenen niet erg rendabel. Vallende bladeren omlijsten vaak een dalende beurs.

Klik hier
Bovenkant pagina

NRC Webpagina's NRC Handelsblad