U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  V O O R P A G I N A
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 

S c h a k e l s

TMF-awards voor Kane en Robbie Williams

ROTTERDAM, 8 APRIL. De Haagse rockband Kane en de Britse zanger Robbie Williams hebben de meeste onderscheidingen gekregen tijdens de zesde editie van de TMF-awards in Rotterdam.

Kane kreeg in een uitverkocht Ahoy' de nationale prijzen voor de beste rockgroep, live-act en de videoclip voor de hitsingle Can you handle me.

Robbie Williams ontving in de categorie buitenland drie prijzen. Het voormalige lid van jongensband Take That is volgens TMF de beste artiest, de beste live-act, maar is hij ook verantwoordelijk voor de fraaiste videoclip van Rock DJ. Krezip, Eminem en Destiny's Child keerden zaterdagavond huiswaarts met twee awards.

Marco Borsato was voor de zesde keer op rij succesvol in de categorie beste zanger Nationaal. Anouk werd bij verstek gelauwerd als beste zangeres; ze kwam niet naar Rotterdam om haar onderscheiding op te halen.

De prijsuitreikingen en een groot aantal concerten werden zaterdagavond rechtstreeks uitgezonden op de muziekzender TMF. Ook in Vlaanderen konden jongeren het evenement volgen via de Belgische zusterzender. (ANP)

NRC Webpagina's
8 APRIL 2001


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad